vrijdag 9-2-2018

Verslag vrijdag 9 februari 2018


Hallo lezers,

Al was de buitentemperatuur 's nachts soms wel wat koud, we hadden het altijd lekker warm. Overdag konden we ons goed amuseren bij een toch aangename positieve temperatuur in de sneeuw.


Om 19.50 u was het gisteravond eindelijk zover. De valiezen zaten in de bus. Nu wij nog. Sommige zijn blij om terug naar hun ouders te gaan maar de meeste hebben spijt dat ze deze leuke sneeuwklas periode toch zoooooo snel voorbij is.

Met wat sanitaire stops onderweg zijn we dan om 5,10 u terug veilig thuis in Hulshout aangekomen. Een blij weerzien met vele verhalen en leuke herinneringen.Nog vlug de valiezen uitladen en dan in ons lekkere vertrouwde bedje.

 

Bedankt aan alle schrijvers van brieven die ons op de hoogte hielden van wat er allemaal thuis gebeurde en ook voor de leuke tekeningen die we kregen.Ook nog eens bedankt aan de kookploeg Theo en Nicole, Lina en Marc die voor ons zorgde alsof we hun eigen kinderen waren.Bedankt aan iedereen die deze mooie sneeuwklas heeft helpen tot stand brengen en bedankt ouders voor het mogelijk te maken dat uw kind een fijne periode heeft mogen beleven samen met ons.

Het sneeuwklas team .

Juf Ingrid, juf Sandra, meester Johan juf Leen en Edwin