donderdag 8 februari 2018

Dag sneeuwklasvrienden,
Onze laatste dag in Stanzach zit er bijna op. De bussen zijn aangekomen in het dal om ons naar huis te voeren. Rond 19.00 uur hopen we vertrekkensklaar te zijn.
Dus dit zal ons laatste verslagje zijn vanuit Stanzach.
Vanmorgen sneeuwde het zachtjes waardoor de takken van de bomen versierd werden met een poederlaagje van witte kristalletjes. Binnen hangen er vlaggetjes als versiering want Seppe en Robbe worden 12 jaar. HIEP, hiep, hoera! We zingen luid voor hen en ze ontvangen een Tirolercadeautje.


Na het ontbijt maken we ons snel klaar voor de laatste skiles. Spijtig kunnen twee pechvogels niet meer deelnemen omdat hun arm in het gips ligt. Ingo en Laura kijken wat toe vanop het bankje aan de skipiste, delen wat snoep uit en gaan een warme chocomelk drinken met veel slagroom.

 

Skigroep 2 mag na enkele afdalingen langs de bananenlift naar de ankerlift. Schitterend hoe iedereen de lift neemt en vlot afdaalt van de grote pist. Iedereen leerde afgelopen week skiƫn. Knap dat alle kinderen volhielden wanneer het wat moeilijker ging.
Na de skiles brengen we alle skimateriaal terug naar het skilokaal van Jeka en gaan we aan tafel. Pita staat er op het menu. Smullen!

 

Eventjes platte rust en dan les over de naaldbomen en de gems. Als laatste les deze week knutselen we een sneeuwmannetje met pomponnetjes. Ondertussen douchen we om beurten.

 

Voor het avondeten pakken we onze valiezen. Aangezien we de hele week onze kamers super netjes hebben gehouden, verloopt het inpakken zonder problemen.
De afgelopen week hebben we veel geleerd en ons enorm geamuseerd. We bedanken onze ouders omdat zij het mogelijk maakten dat wij deze onvergetelijke sneeuwklas mochten beleven en onze kookouders voor hun lieve zorgen.
Aan jullie allen, dankjewel om ons te volgen via het verslag en de webcam op de skipiste.

Groetjes en tot morgenvroeg!
De sneeuwklassers